Totaal pakket

Met coverband Feisty Fenix heeft u niet zomaar een coverbandje op het podium staan. Met maar liefst 8 man inclusief blazers en twee fantastische frontvrouwen zorgen wij voor een avond vol feest en kwaliteit. Om al uw zorgen uit handen te nemen kan dit nog uitgebreid worden met een DJ en de complete levering van podium, licht en geluid

Licht / geluid verzorgen

Wilt u coverband Feisty Fenix boeken, heeft u een mooie zaal of podium maar geen idee over het “hoe of wat” van licht of geluid? Geen probleem! Wij werken met een vaste leverancier van licht en geluid, zodat we u gegarandeerd van goede kwaliteit licht en geluid kunnen voorzien. Het is geen enkel probleem voor ons om dit te organiseren zodat u er geen omkijken naar heeft. De prijs hiervan nemen wij gewoon op in de factuur. Stuur ons even een mail om te informeren naar de mogelijkheden.

DJ

Wilt u uw avond helemaal compleet maken? Dat kan! Wij komen graag met onze eigen DJ die vooraf en tijdens de pauzes zorgt voor een non-stop muzikale feestavond. Met zijn sets sluit hij naadloos aan op het repertoire van de band en hoeft het publiek niet stil te staan. Kan de avond niet lang genoeg duren? Onze DJ kan na het optreden van de band nog tot in de kleine uurtjes draaien. Ook dit kunnen we gewoon meenemen in een totaalpakket, zodat u daar geen omkijken naar heeft.